Hantera kablarna smart

kablarJa det är ju bara att gå till sig själv när det gäller alla dessa kablar som är förknippade med datorer och även ljud och bild. Ett mindre ormbo hänger bakom datorn och till viss del även på golvet. Ska man koppla in något mer eller ta bort någon kabel så är det inte långt till ett vredesutbrott.

Men det går att få ordning på kaoset genom att använda smarta produkter för kabelhantering från www.wattvaktarna.se som marknadsför olika klämmor och strumpor för att samla ihop alla lösa kablar till en snygg installation och det blir dessutom säkrare då kablarna kommer upp från golvet. Och inte minst underlättar det städningen.

Även för ljud och bild har det ju tillkommit en hel del produkter som spelkonsoller, HD-boxar och anslutningar till internet som har ökat på antalet kablar i tv-rummet eller vardagsrummet.  Om man nu inte har tänkt på detta från början så är det ju inte för sent att åtgärda det. Lättast är nog att ta loss alla kablar och börja om från början. Glöm då inte att antingen märka kablarna eller skriva upp var de satt från början.

Wattväktarna.se har också kabelkorgar i olika storlekar där de största har plats för grenuttag som behövs då strömadaptrarna har ökat i antal för varje nytt tillbehör som man har införskaffat. En snygg och praktisk installation kan ju göra vem som helst glad.