Hitta din unika ficklampa

ficklamporDet finns idag en uppsjö av ficklampor på marknaden. Alltifrån traditionella batteridrivna till de som dras upp genom en handvev. Det finns idag också många bra och riktigt små ficklampor som passar utmärkt att ha med i fickan eller väskan vid till exempel jakt, svampplockning, vandringar av olika slag eller bara att ha liggande på en hylla på vinden färdig att användas. Oavsett användningsområde är det smidigt med en så liten ficklampa som möjligt, då den naturligtvis tar mindre plats och är lätt att flytta omkring.

Kraftfulla ficklampor

De allra flesta små ficklampor som finns i handeln idag erbjuder kraftiga och stabila ljusstrålar trots lampans ringa storlek. Det finns idag ficklampor så små som ett lillfinger eller ibland ännu mindre. En liten ficklampa kan med fördel bäras med dagligen i till exempel en nyckelring, så att man alltid har den till hands.

Dagens batterier är mycket kraftfulla även i de allra minsta storlekarna vilket gör att en liten ficklampa inte nödvändigtvis kräver nya batterier stup i kvarten. Vilket naturligtvis är smidigt och underlättar användandet. Med en liten ficklampa i fickan eller handskfacket är man alltid utrustad för det oväntade och behöver aldrig riskera att stå utan ficklampa.

Pannlampor

Om du behöver hålla händerna fria är en pannlampa ett bra alternativ. De är väldigt behändiga om man t.ex. behöver utföra reparationer under motorhuven på bilen. Pannlampor finns i många olika modeller och nu för tiden är de små och lätta. Glöm de där tung pannlamporna du tvingades bära när du gjorde lumpen på 60-talet.