Navigon 92 Premium Europe

navigon 92 premium europe

En bilnavigator – en GPS i bilen med andra ord är en trygghet och ökar smidigheten under resan. Jag har länge klarat mig bra med den som jag har i min bil – en Navigon 92 Premium Europe. Den har hjälpt mig i många lägen då man förmodligen innan GPS:ens tid skulle riskera att köra totalt vilse.

Den här artikeln har några år på nacken. Hitta istället en modern och bra GPS här.

GPS:en är laddad med en Europakarta med 44 länder, och i många länder ges det även tillgång till uppdateringar om vägbyggen – något som i bästa fall medföra att en hel del restid tjänas in. Det är också viktigt att få tillgång till information om avstängda vägar eller övrig viktig information som kan underlätta resan.

Navigon 92 Premium Europe har en femtumsskärm och man navigerar med hjälp av fingrarna. Det bästa är ju en GPS men röststyrning för en säkrare resa. Det sker många bilolyckor när förare samtidigt hanterar sin GPS och kör. Det hände mig själv en gång utan för Prag. Helt plötsligt att jag styrt över i motsatt körriktning när jag knappade med GPS:en. Jag bemöttes av en långtradares strålkastare och ett skarpt tutande. Någon tragisk olycka skedde aldrig. Jag hade väldigt tur och tänker ofta på den händelsen än idag.