3D 5.1 Blu-ray-hemmabiosystem med Smart TV

philips hts5561Jag har i dagarna testat Philips HTS5561 3D 5.1 Blu-ray-hemmabiosystem med Smart TV. Eftersom jag jobbar hos en elektronikkedja så får jag ibland de mycket förmånliga och högst uppskattade uppdragen att testa lite olika prylar. Och nu har det alltså blivit dags för ett hemmabiosystem.

Det är tryck i anläggningen med en uteffekt på 1000 watt – dock kan jag uppleva att ljudet är något otydligt. Men missförtså mig inte – ljudet är ändå godkänt. Dock så kopplade jag in ett par gamla högtalare för att testa och jag upplevde nog att ljudet gjorde sig mer rättvisa än vad som framkom med anläggningens avsedda högtalare.

Jag skulle nog ändå anse att denna produkt är prisvärd. Men jag rekommenderar ändå att lägga några hundralappar extra och istället få LG HX906PAN 3D Blu-ray 5.1-system med SmartTV (äger själv en sådan anläggning). Det är ungefär samma prisklass men utan några anmärkningar på ljudet, och sedan får du ju även en dockningsstation för din iPhone.

Sammanfattningsvis är Philips HTS5561 3D 5.1 Blu-ray-hemmabiosystem med Smart TV en godkänd produkt med goda anslutningsmöjligheter. Bildkvalitén är oklanderlig och det är minst sagt en upplevelse att njuta av Full HD 3D Blue ray- filmer när hemmabiosystemet är så pass bra.