TV med hemmabioanläggningen

panasonic hemmabiosystemVad en hemmabioanläggningen är förklaras kanske enklast som en kombination av sammanlänkade olika elektronikprodukter. Dels en förstärkare (receiver), Dvd-spelare, surroundhögtalare och tillhörande fjärrkontroll. Oftast finns en inbyggd FM-radio i förstärkaren och dvd-spelaren kan även spela vanliga CD-skivor, vilket innebär att hemmabion i princip kan ersätta den traditionella musikanläggningen.

Personligen äger jag ett mycket prisvärt system som heter LG HX906PAN 3D Blu-ray 5.1-system med SmartTV, och jag är väldigt nöjd måste jag säga. Förstärkaren har både USB och AUX- ingång, inbyggd Wi-Fi, 2 HDMI- ingångar samt SmartTV med 3D Blueray. En komplett mediastation – eller mitt rymdskepp som jag skämtsamt brukar säga.  Och det bästa av allt är iPhone/iPod-dockan som används flitigt. Någon iPod äger jag inte och det finns ingen anledning till iPod när jag ändå äger en iPhone. Det är helt perfekt att använda sig av hemmabiosystemet för att lyssna på exempelvis Spotify och det första jag gör när jag kommer hem är att docka. Ljudet som strömmar ur den här anläggningen finns det absolut ingenting att klaga på. En annan klar fördel med denna produkt är att det är löjligt enkelt att installera och jag är övertygad om att de mindre teknikvana kommer finna produkten lätt att installera.