Sony Ericsson Xperia Mini

sony ericsson xperia miniJag tappade min iPhone förra helgen, och jag kan erkänna att det skedde under inte helt alkoholfria omständigheter. Självfallet fick jag ångest och det kan erkännas att det var extra känsligt att förlora min ögonsten – den trogna iPhonen. Jag kontaktade ju direkt till min telefonoperatör för att beställa en ny, men fick till min förvåning höra att den var tillfälligt slut. Hon i kundtjänst erbjöd mig en annan telefon – nämligen Sony Ericsson Xperia Mini. Det var med motvilja jag tackade ja, men jag behövde ju faktiskt en ny telefon omgående.

Efter några dagar kom min nya telefon äntligen med posten. Ivrigt slet jag upp förpackningen för att komma igång med telefonen (abstinens efter över en vecka utan telefon). Och efter att jag använt den några dagar så måste jag säga att jag är väldigt nöjd. Snabbheten och skärmen är överlägset bäst – och till det ringa pris jag betalade i jämförelse mot vad jag betalade när jag köpte min iPhone. Och den har i princip allt det som jag behöver – inbyggd Wi-Fi, en helt ok 5- megapixelskamera som man dessutom kan filma i HD-kvalité med. Jag behöver faktiskt inte så mycket mer, och som sagt allt detta för en riktigt billig slant.