Samsung GT-i9100 Galaxy S II

Samsung Galaxy S II 3Jag var ute på landet och badade i en sjö som ligger alldeles intill vår stuga. Det var givetvis härligt att ta sig ett dopp men mindre härligt när jag märkte att jag hade stoppat ner mobilen i fickan på badshortsen. Smart! Inte nog med att telefonen förmodligen är förstörd – jag hittar den ens inte då den uppenbarligen ramlat ur fickan under badet och sjunkit till botten. Fiasko! Jag satte mig direkt i bilen och begav mig iväg till elektronikhandlaren. Jag måste nämligen ha en mobiltelefon och känner mig näst intill naken utan.

Denna gång blev det en Samsung GT-i9100 Galaxy S II – en telefon som jag har hört mycket gott om. Jag förundras över att den är så lätt och att den ligger så bra i handen. Och jag bedömer att det måste vara en av de snabbaste telefonerna jag någonsin haft erfarenhet av.  Några micropauser när man bläddrar bland menyerna existerar inte. Kvalitén på skärmen ska vi inte tala om – helt otroligt. Men en annan viktig detalj för mig är batteritiden som är riktigt lång och telefonen drar inte mycket även om man flitigt surfar eller kollar film. Jag menar sett till andra mobiltelefoner.

Sammanfattningsvis så kan jag säga att jag är helnöjd!